Konyhabútort a gyártótól, Debrecenben, a legkorszerűbb technológiával.


konyhabútor Debrecen

A konyhabútor készíttetésnél a legfontosabb szempontok, hogy esztétikus és az adott helyhez legjobban illeszkedő legyen. A konyhabútor tartalmazzon minden olyan technikai megoldást, ami a főzéshez, edények, receptek, fűszerek tárolásához szükséges. A konyhabútor tartós legyen és  igazi családi légkört teremtsen.

A konyhabútor Debrecenben is csak akkor, tudja mindezt az elvárást teljesíteni, ha pontosan az adott helyre készül és legkorszerűbb trendeknek és technológiai eljárásoknak megfelel. Ezt nyilván még mindig kevés esetben tudják így együtt megvalósítani.

1, Az előre gyártott konyhabútorok, sem a helyet, sem a legkorszerűbb, egyedi technológiákat, sem az aktuális trendeket nem tudják követni. A trendeknél és a technológiáknál, mindig egy már bejáratott, éppen népszerű, de már kevés újdonságot tartalmazó konyhabútort fog találni Debrecenben is. A konyhabútor méretek szabványok, így a mi konyhánknak kell alkalmazkodni hozzá.  

2. Amennyiben egy önállóan dolgozó asztalost választ, akkor az ő ízlésvilága és tapasztalatai határozzák meg a készülő konyhabútorunkat. Természetesen önállóan pár emberrel dolgozva senki sem képes a legújabb trendeket és technológiákat követni, hisz az ezekhez szükséges beruházási igény jóval nagyobb, mint a megrendelőtől elkérhető ár.

3.
A több specializálódott gyártósorral, különböző szakemberekkel rendelkező stúdió az, amely minden funkciót és modern elképzelést be tud építeni egy konyhabútorba.

Ne elégedjen meg Debrecenben sem, a hétköznapi konyhabútor megoldásokkal


konyhabútor Debrecen

Nyilvánvaló, hogy sokan az egyediségről azt mondják, hogy nincs két egyforma konyha, és nincs két egyforma háziasszony sem.  Ám ha egy komoly konyhabútor készítő szakember feladata Debrecenben nem az, hogy azt mondja a vevőjének, „lehet ilyen is”, vagy „lehet, olyan is”, ahogy a „kedves vevő óhajtja".

A konyhabútorával Debrecenben is mindenki hosszútávra tervez, így a konyhabútor kivitelezőtől várja el, hogy személyre szabott tanácsaival és tapasztalatával irányt mutasson neki és segítse megvalósítani elképzeléseit a legmodernebb színvonalon és technikai megoldásokkal. A valódi debreceni konyhabútor gyártó nem azt várja el, hogy a megrendelőnek legyen, egy teljesen saját elképzelése, amit az utolsó apró részletig ismer. Ő maga kitalálja a stílus minden elemét, meghatározza a pontos méreteket. Így biztos, hogy a konyhabútor készítő minden döntési felelősséget a megrendelőjére hárít, ő csupán technikai kivitelező és nem alkotó lesz ebben a folyamatban.

Ne máshonnan másolt megoldásokat használjon egyedi konyhabútoránál Debrecenben


konyhabútor Debrecen

Soha ne hagyja, ha konyhabútort készített, hogy különböző helyekről, eklektikus módon vegyített megoldásokat nevezzenek egyedinek és használjanak fel Önnél.  Képzelje el azt a konyhabútort, ahol az ismerősöknél látott egyik megoldást kiegészíti a kollégáknál látott másik. S mindezt még megfejelik egy a tv-ben, vagy lakberendező magazinban látott harmadik megoldással. Az asztalos szakember, pedig a praktikusság jegyében, létrehoz Önnek egy öszvér megoldást. Ennek a végeredménye az, hogy egy olyan konyhabútor készül, ami 100%-ig magán hordozza minden ismerőse elképzelését, miközben sem az Ön otthona, sem az Ön elképzelései igazából nem azonosak ezzel.

Választásánál, ha konyhabútort készített Debrecenben és annak 50 kilométeres vonzáskörzetében, legyen fontos, hogy az ilyen típusú megoldásokat javasló szakembereket elkerülje. 

Az élet számost területén, így itt is az a fontos, hogy valódi profikkal készítessen konyhabútort Debrecenben!


konyhabútor Debrecen

Mire figyeljen, amikor kivitelezőt választ és miért kérjen ajánlatot a HB Bútor -Konyhabútor  Stúdiótól is?

1. Mennyire veszi figyelembe a szakember a felmérésnél, az adott konyha adottságait?

2. Mennyit beszél másnál alkalmazott megoldásokról és mennyit arról, hogy Önnél, milyen egyedi technológiát fog alkalmazni? Így kiszűri, hogy rutinból, vagy valóban kreatívan oldják e meg a konyhabútor készítést.

3. Előre megtervezik e pontosan a bútor minden részletét, a hozzá tartozó költségvetéssel, ahogy azt egy  építkezésnél is elvárja, vagy hozzávetőleges skiccek és pontos termék megnevezések és árak nélkül készül e az ajánlat?

4. Pontosan tartalmaz e minden munkaköltséget az ajánlat, például a szállítást is, ne hogy bizonyos tételek elhallgatásával tűnjön fel valamivel kedvezőbb árunak a kivitelezés, mint egy másik szakemberé?

5.
Milyen garanciákat vállal a kivitelező a munkájára? Tudja nálunk, a HB Bútor-Konyhabútor Stúdiónál 3 év a garancia!

6.
Mindig kérjen több helyről is árajánlatot, de azok összehasonlítását bízza mindig a két legszimpatikusabb kivitelezőre. Így közöttük is segít különbséget tenni, hogyan képesek mások ajánlatait értelmezni, azt közvetíteni Ön felé!

Amennyiben minden szempontnak megfelelő konyhabútor készítőt keres és talál, akkor teljesen megnyugodhat, hogy a konyhabútorért kifizettet összeg, mind tartalmazni fogja azt az egyediséget, azokat a legkorszerűbb technikai megoldásokat, amit Ön is elvárt, mikor megálmodta konyhabútorát.

Mivel a HB Bútor - Konyhabútor Stúdió filozófiája és küldetése mind-mind a felsorolt alapelvek köré épül, kérjen tőlünk is bátran ajánlatot a konyhabútor megvalósításhoz Debrecen és környékén!


Időpontfoglalás:
HB - BÚTOR
KONYHABÚTOR STÚDIÓ - DEBRECEN
4031. Debrecen, Szoboszlói u. 16.
Tel.: +36204477339
Email: studio@asztalosportal.hu

 

konyhabútor Debrecen

 


A megbízható minőség

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Keresés a blogban

Lépj velünk kapcsolatba!

Bútor-Belsőépítészeti Stúdió
Hb Bútoripari Kft.

4031 Debrecen, Szoboszlói út 16.,
 

Kövess minket

Otthon dekorációs tanácsok, ötletek - Feliratkozás

* Kitöltendő mező

Népszerű Bejegyzések

Feliratkozom az aktuális Bútor belsőépítészeti Hírekre

* Kitöltendő mező
A blogban szereplő cikkeket felhasználni csak a blogra való hivatkozással lehetséges. Üzemeltető: Blogger.