Bútor tervezés és készítés Debrecen

Amikor valaki új bútorban gondolkodik Debrecenben, akkor választhat a bútorboltok kínálatából, vagy készíttethet egyedi bútorokat. Az egyedi, személyre és helyre szabottan készített bútorok sokkal több lehetőséget, kreativitást és funkciókat tesznek lehetővé. Egy bútort, ha Debrecenben választanak, akkor is ugyanazon a döntési folyamaton kell végig menni.

1. A bútor rendelkezésére állóhely méreteinek meghatározása. Amennyiben boltban vásárolunk, akkor mi magunk mérjük le, mekkora bútor fér el az adott helyen és az ezeket az adatokat tartalmazó cetlivel járjuk körbe a boltokat. Amennyiben egyedi bútort készítünk, úgy szakember méri fel a helyszínt és számos praktikus ötlettel tud segíteni, a minél jobb hely kihasználásban.

bútorkészítés Debrecen

2.  Bútor stílus, színek, anyagok kiválasztása. Egy bútorboltban adott, előre legyártott színtípusok és anyagok közül válogathatunk, személyesen, vagy katalógusból. Egyedi bútornál mi határozhatunk meg minden színt, alapanyag típust. A rendelkezésre álló hely fényviszonyainak megfelelően tudunk árnyalatokat javasolni, amitől az egész tér teljesen más karaktert nyer.

3.  A bútor funkcióit, ha egy boltban vásárolunk, nem tudjuk változtatni, csak a bútor meglévő lehetőségeiben tudunk gondolkodni. Egyedi bútornál sok olyan egyedi funkció alakítható ki, amivel sokkal könnyebb lesz annak használata. Ilyenek a rejtett tárolók, megfelelő irányban nyíló ajtók, csúsztatható elemek, beépített fényforrások. Az egyedi bútornál minden személyre szabott lesz, figyelembe véve az adott helyen működő beépíthető eszközök, konyhai felszerelések, fürdőszoba kellélek, televízió, könyvek bármi más használhatóságát.

egyedi konyhabútor


4.   A bútorboltban vásárolt, bútorunkat, ha szerencsénk van, maga a bolt kiszállítja és  az adott helyre lerakják. Aztán az igazítások, a minél jobb helykihasználás, egyes plusz funkciók megteremtése mind a mi feladatunk. Az egyedi bútort a helyszínen szakember szereli össze, így menetközben lehetnek ötleteink, amit ő meg is tud oldani. A bútor minden funkcióját beállítja, azok működését megmutatja, hogy utána már azonnal birtokba vehessük azt.

5.  Az ár. Természetesen minden ember, mikor bútorvásárlásban gondolkodik, ha fejben végig gondol minden lépést, akkor rendel is ehhez egy árat. A korlátozottabb lehetőségek természetesen alacsonyabb árakkal járnak. Azonban nem feltétlenül van ez így. Mi azt javasoljuk, ha ki is nézett katalógusból egy bútort kérjen mellé egyedi ajánlatot, így legalább szakember fogja elmondani Önnek, hogy milyen egyéb lehetőségei vannak, milyen költségekkel. Így sokkal inkább döntési helyzetbe kerül, ha bútort vásárol Debrecenben, vagy bárhol az országban. Hiszen az ár mellett, az is rendkívül fontos szempont, hogy egy bútort nagyon hosszú időre készítettünk, így nem mindegy, hogy az alacsonyabb áron ugyan, de olyan bútorunk lesz, aminek már 1 év múlva lógnak az ajtófrontjai, szorulnak a fiókja, olyan leverődéseket, hibákat tartalmaz a rossz felületkezelés miatt, ami már erősen rontja az esztétikai hatását. S ez a bútor lesz még velünk minden nap az elkövetkező 10 évben is.

Bútort keres Debrecenben, akkor mindenképpen kérjen egyedi ajánlatot belsőépítészeti stúdiónktól, mert mi minden általunk készített bútorra, annak minőségét pontosan ismerve 3 év garanciát adunk!

A megbízható minőség

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Keresés a blogban

Kövess minket

Otthon dekorációs tanácsok, ötletek - Feliratkozás

* Kitöltendő mező

Népszerű Bejegyzések

Feliratkozom az aktuális Bútor belsőépítészeti Hírekre

* Kitöltendő mező
A blogban szereplő cikkeket felhasználni csak a blogra való hivatkozással lehetséges. Üzemeltető: Blogger.