2022. augusztus 12., péntek

 

Stúdiónkban lehetőség van arra, hogy a hagyományos 60 cm-es mélységű alsó elemek helyett saját igényeidknek megfelelő mélységű elemeket kérj. Az alap elemek mélységének növelésével a fali elemek lentebb engedhetők, így ergonomikusabb és funkcionálisabb, használhatóbb konyhát eredményezhetnek.

A hagyományos 60 cm-es mélységhez az alsó - felső elemek közötti ajánlott távolság 54 cm, ez a méret szükséges ahhoz, hogy a munkalap felületét jól lássuk. A fali elemek azonban zártság érzetét kelti, helyzete pedig megnehezíti a tartalom áttekintését és megragadását.

Az alap mélységének 65 cm-re növelésével a felső szekrény lentebb engedhető, ami által jobban látható és hozzáférhető lesz alacsonyabb testmagasság esetén is. Ezáltal a munkafelület nagyobb része belátható. Ilyenkor az alsó - felső elem közötti ajánlott távolság 48 cm -re csökken.

A 80 cm-es mélység esetén a 60 cm-es mélységű alsó szekrény ki van bővítve 20 cm-vel, mely jobban átláthatóvá teszi a munkalap felületet. . Ebben az esetben az alsó - felső elemek közötti ajánlott távolság 42 cm. A felső szekrények tartalma így a felső polcokon is teljesen látható és hozzáférhető 60cm- magas felsőszekrény esetén.

A megbízható minőség

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Keresés a blogban

Kövess minket

Otthon dekorációs tanácsok, ötletek - Feliratkozás

* Kitöltendő mező

Népszerű Bejegyzések

Feliratkozom az aktuális Bútor belsőépítészeti Hírekre

* Kitöltendő mező
A blogban szereplő cikkeket felhasználni csak a blogra való hivatkozással lehetséges. Üzemeltető: Blogger.