2015. április 14., kedd


Miért válassza a fafunéros konyhabútort?


A konyhabútoroknál kétféle jól elkülöníthető irányzat létezik ma. Az egyik a természetességre voksol, míg a másik a dekor trendeket igyekszik követni. A természetesség kedvelőinek ajánljuk a fafunéros konyhabútorokat.

fafunéros konyhabútor
Fafunéros tálalóasztal
Ezeknek a konyhabútoroknak a különleges jellemzője, hogy válogatott és nemes faanyagok felhasználásával készólnek. A bútor-belsőépítészeti stúdiónkban mi nagy hamgsúlyt fektetónk arra, hogy még ezeket az igazán nemes anyagokat is tovább szelektáljuk. Így egy megrendelt konyhabútorhoz mindig egyforma furnérképeket, bútorelemekt választunk ki, így az elkészült konyhabútor teljesen egységes és egyedi képet mutat.

A gondos válogatás mellett egy funéros konyhabútornál rendkívül fontosak az aprólékosan kidolgozott részletek. A jól megtervezett és gondosan kiválagotatott alapanyagokból készülő konyhabútornál, figyelünk az ízléses, minden igényt kielégítő kiegészítők alkalmazására.

Egy ily módon elészített konyhabútor természetes jellemzője az elegancia, az előkelő, egyedi, ugyanakkor tetszetős stílus. Ebben nagyon fontos szerepet játszanak a fára jellemző természetes színek, amik mind kifinomult minőségű alapanyagok sajátja. A fa és fafurnéros konyhabútor természetessége lehetővé teszi, hogy egyaránt gondolkodhatunk klasszikus vagy modern kivitelezésű konyhabútorban.


A fafunéros konyhabútor jellemzői


A fafunér bútorajtókat és elemeket elsősorban akkor alkalmazzuk egy konyhabútornál, ha teljesen sík fa felületeket szeretnénk létrehozni. A fafunér készítésekor, ugyanis egy gondosan elkészített és kidolgozott vékony tömörfa szeletet, ragasztanak egy faforgácslap hordozóra. A tömörfa szelet ráillesztése a forgács lapra, speciális ragasztó technikával történik, a tömörfalap és a faforgácslap segítségével érhetjük el a kívánt bútorlap vastagságot.

fafunéros konyhabútor Debrecen
Fafunéros konyhabútor
A külső szemlélő, így tökéletes tömör fát lát a konyhabútoron, viszont az egyes elemek alapját képező forgácslap miatt, az ajtók, bútorelemek, nem lesznek annyira nehezek, mintha minden tömörfából készülne. Az így, az egyes elemeknél elért jelentős súlycsökkenésnek hosszú távon van óriási jelentősége. A konyhabútor, a bútorajtó már nem vetemedik el, nem fog a gravitáció miatt idővel elválni egymástól egy-egy súlyosabb mozgó elem, a kiegészítő alkatrészek, fogantyúk, csúszkák élettartama is jelentősen megnő.

A furnérozás segítségével, sokkal jobban meg tudjuk határozni és megsokszorozni a vizuális hatásokat is, a konyhabútor faerezete, ugyanis az adott hely, vagy ízlés függvényében lehet függőleges fagy vízszintes is. A különböző irányú faerezetek kombinálásával más-más térhatást tudunk elérni, attól függően, hogy a teret miképp szeretnénk tágítani, vagy milyen típusú térlátványt szeretnénk elérni.

A furnéros konyhabútor megoldásokat, így a legaktuálisabb, a legkortársabb bútor készítési trendek alkalmazásánál is ki tudjuk használni. Az egyedi és jó dizájn ötleteknél, ma már bevett szokás a stílus és anyagkeverés. Ehhez a megfelelő természetes szín alapok, a jól megválasztott faminta, erezet és elrendezés számos jó megoldást kínál.

Bútorlapos megoldások helyett, konyhája egyediségéhez válassza a fafunért


 A mai korszerű bútorlap gyártás már lehetővé teszi, hogy a fa felületekhez nagyon hasonló bútorlap utánzatok szülessenek. Ezek a technikai fejlődéssel párhuzamosan egyre esztétikusabbak, ám az igazi fa szépségét, mivel mégiscsak utánzatok maradnak egyik sem tudja visszaadni.

funérozott bútormegoldások
Funérozott rózsafa sakk készlet
Azt javasoljuk vásárlóinknak, hogy amennyiben azt szeretnék hosszútávon legyen otthonuk és konyhájuk része a valódi természetesség, amit kiegészíthetnek az aktuális trendekkel, technikai megoldásokkal, akkor érdeklődjenek a fafunéros konyhabútorainkkal kapcsolatban, ami tökéletes megoldást nyújt minden ilyen típusú igényre!


A megbízható minőség

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Keresés a blogban

Kövess minket

Otthon dekorációs tanácsok, ötletek - Feliratkozás

* Kitöltendő mező

Népszerű Bejegyzések

Feliratkozom az aktuális Bútor belsőépítészeti Hírekre

* Kitöltendő mező
A blogban szereplő cikkeket felhasználni csak a blogra való hivatkozással lehetséges. Üzemeltető: Blogger.