Egyedi, személyre szabott bútort válasszonAz egyedi bútorok mindig személyre szabottan készülnek. Nem áruházláncok katalógusaiból visszaköszönő modellek, amiknek az összecsavargatása még jó móka is lehet, de sokszor inkább idegőrlő feladat minden családnak. Az egyedi bútor nem lehet másolat, mert egy adott hely fényviszonyai, a partnerek elvárásai nem is teszik lehetővé, hogy két különböző helyen, két teljesen ugyanolyan bútor egyformán jól mutasson.

Az egyedi bútorkészítés legfontosabb ismérve a gondos tervezés. Az egyedi bútor csakis egy adott hely és egy adott ember kívánságainak és lehetőségeinek az ismeretével határozható meg. Egy terv, aminek kidolgozása fontos, nehéz és kreatív folyamat. Egy terv azonban számos olyan elemet tartalmaz, anyagminőségben, kivitelben, színkódokban és fényforrások, berendezési tárgyak elhelyezésében, amelyeket igazán csak az alkotó tud megfelelően értelmezni. Épp ezért mi igény szerint megtervezzük bárki egyedi bútorát, aminek költségeit természetesen levonjuk az egyedi bútorkészítés árából. Egyedi bútort, aki velünk terveztet, az minket is választ, mert mi tudjuk, ha egy hibátlan terv egy kevésbé szakértő ember kezébe kerül, akkor nem tudja tükrözni mindazt, amit beleterveztünk. Így egyed bútorok választásánál, már sok minden a tervezésnél eldől.

egyedi bútor készítés

Egyedi Konyhabútor


A legsokrétűbb feladat az egyedi konyhabútor készítése, hisz ebben az esetben annyiféle funkciót, annyiféle fény és hőhatást kell a konyhabútor tervezésénél figyelembe venni, hogy épp ez az a feladat, amihez érdemes bennünket választani. Az egyedi konyhabútorok hosszú távon szolgálnak egy családot, de csak akkor ha minőségi alapanyagokból készül, ha minden funkció gondosan lett kialakítva, az igénybevételnek megfelelően és ha mértani pontossággal van összeszerelve. Mi az egyedi bútorkészítésben, egyedi konyhabútor, egyedi gardróbszekrény, egyedi szekrénysor készítésben mind-mind figyelembe vesszük ezeket a paramétereket pontosan ezért 3 év garanciát vállalunk minden általunk készített bútorra.


Készíttessen egyedi bútort igényei és a rendelkezésre álló hely paramétereinek maximális figyelembevételével és kérje hozzá helyszíni felmérésünk és tanácsadásunk!

egyedi konyhabútor
A megbízható minőség

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Keresés a blogban

Kövess minket

Otthon dekorációs tanácsok, ötletek - Feliratkozás

* Kitöltendő mező

Népszerű Bejegyzések

Feliratkozom az aktuális Bútor belsőépítészeti Hírekre

* Kitöltendő mező
A blogban szereplő cikkeket felhasználni csak a blogra való hivatkozással lehetséges. Üzemeltető: Blogger.