2016. augusztus 1., hétfő


A konyha, a lakás lelke. A lélek szavunk, pedig a légzéssel rokon. Az az életet, a teret, a levegőt jelenti, ami táplálja a testet. A leggyorsabban levegő nélkül veszünk el. Ugyanakkor a lélek, a személyiség anyagtalan hordozója a testben. A konyha ennyi mindent testesít meg a lakásban, táplálja a családot, közösségi teret biztosít, s nemcsak a családnak, hanem azok vendégeinek is.

konyhabútor

A konyhabútor viszont a konyhánk lelke. Így a lakás középpontjának, a középpontja. A konyhabútor nélkül megszűnne az élet egy lakásban. Pontosan mivel kiemelt jelentősége van a konyhabútornak egy otthon kialakításánál, ennek megfelelő szakmai hozzáértést és munkát igényel a megtervezése és kivitelezése.
                            

Egy konyhabútor több, mint gondolná


A konyhabútornak ugyanis tükröznie kell az adott család szellemiségét, hiszen ez az otthona magja, a lélek központja. Emiatt a szokásainknak és ízléseinknek megfelelő konyhabútor választása sokkal fontosabb, mint gondolná. Mind azokat a funkciókat kell tartalmaznia, ami a család táplálásához szükséges. Olyan közösségi életet kell teremtenie, ami megfelel az életvitelünknek. Ugyanakkor olyan esztétikai funkciót kell betöltenie, ami minden egyes alkalommal jó érzéssel tölt el minden egyes családtagot.

konyhabútor
 
A családi tűzhely kifejezés is pontosan jelzi milyen jelentősége van ma már a konyhabútornak. A tűzhely ugyanis a beépíthető készülékeknek köszönhetően ma már szerves részét képezi a konyhabútornak. Sőt számos más olyan eszközt is tartalmaznia kell, ami a modern élet elengedhetetlen része egy mai konyhabútornak.

A sok modern beépíthető készülék és egyéb háztartási eszköznek köszönhetően a konyhabútor ma már egyfajta technikai központ is, irányítópult, amelynek vezérlése a házigazda, vagy háziasszony feladata.


Legyen e filozófiának megfelelő konyhabútora


A konyhabútor megtervezése és kivitelezése, így nem csupán praktikus kérdés, hanem fontos választás, az otthon központjának a megalkotása. Ennek megfelelően nagyon sokféle szempontot kell egyszerre mérlegelni. A készen kapható, vagy összeszerelhető konyhabútor kiválasztásánál is rendkívül fontos, olyat találnunk, ami a szükséges funkciók nagy részét tartalmazza, amire szükségünk lesz és hangulatában, kivitelezésében illik ahhoz, ahogyan a életünket, az otthonunkban elképzeljük.

Az egyedi tervezésű konyhabútorok, amilyeneket mi is készítünk az ügyfeleinknek, ilyen szempontból teljes egészében képesek megvalósítani egy család, egy lakás tulajdonos elképzelését. Itt minden funkció és megjelenés annak megfelelően kerül kidolgozásra, ahogy a család életvitele és szépérzéke elvárja. Konyhabútorban emiatt érdemes kifejezetten a HB Belsőépítészeti Stúdiót választani, mert mi minden részletre figyelünk, annak érdekében, hogy a konyhabútora valóban az otthona lelke, az otthona központja legyen.

konyhabútor

A megbízható minőség

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Keresés a blogban

Kövess minket

Otthon dekorációs tanácsok, ötletek - Feliratkozás

* Kitöltendő mező

Népszerű Bejegyzések

Feliratkozom az aktuális Bútor belsőépítészeti Hírekre

* Kitöltendő mező
A blogban szereplő cikkeket felhasználni csak a blogra való hivatkozással lehetséges. Üzemeltető: Blogger.