2015. július 15., szerda



Mik számítanak ma top megoldásoknak a konyhaszekrényeknél?


Milyen konyhabútoroknak van történetük?


Szeretné felfrissíteni a konyhája kinézetét? Lehet, hogy a költségvetése most nem engedi meg a teljes felújítást? Sebaj, mert akkor is van lehetősége egyedi dekorációs ötletekkel, pár részlet megváltoztatásával frissíteni a konyhája arculatán! Bármibe fogna is mindenképpen érdemes, ehhez értesülnie 2015 nyarának újdonságairól, amit Ön is bátran alkalmazhat. S ezekből talán a legérdekesebb a történetmesélő konyhák koncepciója.

konyhabútorok

Ma is fontos, hogy sikerüljön egyensúlyt teremtenünk a divatos és klasszikus stílus között, hiszen, ha most nyáron frissít a konyhája arculatán, az még évekig aktuális kell, hogy legyen. Mire ügyeljen? Hogyan tud esetleg családi történetet építeni a konyha arculatának megváltoztatásával?  

A fából készült konyhaszekrények meséje 

 

A fa örök, mert a fák, a fából készült konyhaszekrények számos színes történetet hordoznak önmagukban. Ezt a generációkon átívelő, családtörténeteket magába foglaló hatást különböző típusú fa konyhabútorokkal is elérhetjük. Lehetnek a fába szőve gabona színek és más fák foltjai, erezete, ez mindig felkelti az érdeklődést másokban és valóban kölcsönöz egy egyedi történetet a konyhaszekrénynek.

Az utóbbi időkben ismét ugrásszerűen megnőtt a kereslet a tölgy konyhaszekrények iránt, különösen ott szeretnek ilyen konyhabútorokat készíttetni, ahol az étkező és konyha egyetlen dekoratív teret alkot. A tölgy konyhaszekrényeknél is sok különlegességgel találkozunk, mint amilyen a fehér tölgy, szemben a vörös tölggyel, aminek a divatja az előző évtizedben volt a csúcson. 

konyhabútor

Néhány trendformáló tervező éppen a konyhaszekrények történetére építve, szeret uszadék faihletésű konyhaszekrényeket készíteni, ami a saját kezűleg, amolyan talált fákból létrehozott kézműves remekként díszíti a konyhát. Sokszor már nem homogén színűek emiatt a konyhabútorok, hanem a halvány fa kontúrokat, meleg mézes-tónusú, - mintha az erdő mélyében járnánk - árnyalatú faelemekkel veszik körül.

A városi környezetben élőknél, egyre inkább látható a meg növekedett kereslet a természetes hatású, természetes, otthonos környezet létrehozására, olyan emlékekből táplálkozva, mint a nagy, vagy dédszülők gyümölcsös kertjeinek világa.  A cseresznye konyhaszekrények kifejezetten ezekre az elvárásokra építenek. A cseresznyefa nagyon tartós anyag, így várhatóan az érdeklődés az ilyen típusú konyhaszekrények irányába, kiegészítve más gyümölcsfa alapanyagokból készült konyhabútorokkal meg fog növekedni a jövőben. 

konyhaszekrény

 Cseresznyefa konyhabútor különösen jól kiemeli a jelenleg kiegészítőként használt fémanyagokat, mint a réz és a bronz.  Ezt az otthonos, természetes, hangulatos gyümölcsöskertérzés természetesen a diófa konyhaszekrénynél is jelentkezik. Míg a szomorkás, nosztalgikus hangulatú nyír konyhabútorok, háttérbe szorulnak.

Ezek a fa-témájú színes történetekkel eljátszó konyhai szekrények, egy egészen új és varázslatos világot teremtenek mindenki konyhájába. 2015 nyarán érdemes a konyhánk arculatának felfrissítésénél ezekre az érdekes történetépítő motívumokra rájátszani. A család minden tagja, így valóban mesés hangulatban fogja érezni magát a konyhában! 

konyhaszekrény

A megbízható minőség

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Keresés a blogban

Kövess minket

Otthon dekorációs tanácsok, ötletek - Feliratkozás

* Kitöltendő mező

Népszerű Bejegyzések

Feliratkozom az aktuális Bútor belsőépítészeti Hírekre

* Kitöltendő mező
A blogban szereplő cikkeket felhasználni csak a blogra való hivatkozással lehetséges. Üzemeltető: Blogger.