Egy jó bútorkészítő nem is engedhet ki másmilyen bútort a keze közül csakis kizárólag minőségit. Nálunk legyen bármilyen bútorkészítési feladatról szó, pontosan ezért 3 év garanciát vállalunk a munkáinkra. A minőség az élet minden területén, így a bútorban is ugyanazt jelenti.

Mitől lesz minőségi egy bútor?


1. Az alapanyagok kiválasztása és minősége. Egy minőségi bútornál ez jelenti természetesen a fa tartalmat, a bútor egyes részeinek a vastagságát, a felületkezelést, a bútor kiegészítők milyenségét, anyagtípusait. A kiegészítő anyagok a fától, a különböző fémtípusokig terjedhetnek.

minőségi konyhabútor


2.  A tervezés. Minden munka minősége már a tervezéssel eldől. Egy tervnek illeszkednie kell a megrendelő elképzeléseihez, ugyanakkor kreatívnak kell lennie és pontosan ki kell használni a rendelkezésre álló terület adottságait.

3. Mennyire következetesen hajtják végre a tervet. Amennyiben van tervünk látszólag egyértelmű, hogy annak végrehajtásával elérjük a célunk. Ám nem mindegy, hogyan olvas, hogyan valósít meg egy tervet valaki. Néha sajnos találkozunk azzal, hogy egy nálunk megtervezett bútort – aminek a tervezési költségeit kifizették – de a megvalósítást egy „olcsóbb” asztalosra bízták költséghatékonyság címén, köszönő viszonyban sincs az eredeti tervvel.

4. A kidolgozottság pontossága és részletessége. Ez is kötődik a tervhez, hiszen azt minél pontosabban, a megfelelő lépéseket betartva bontjuk ki, annál inkább látjuk a tervrajzon lévő tervet megszületni a valóságban. Egy bútornál már milliméteres eltérések is nagyon súlyos esztétikai hibákat okozhatnak.

minőségi konyhabútor


5. Alkalmazott technikák és eljárások. A világon minden iparág tudásmennyisége fokozatosan nő és az eljárásokban alkalmazott tudás folyamatosan változik. Ahhoz, hogy bármely területen ma naprakész legyen valaki folyamatos tanulást, és technikai beruházásokat igényel. Stúdiónk munkatársait mi éppen ezért folyamatosan képezzük, számukra a legújabb technikai újításokat alkalmazó eszközöket megvásároljuk, és azok használatára megtanítjuk őket. A minőségi bútortól az egyszerű összecsavarozós megoldások ugyanis nagyon távol állnak.

6. Dekor trendek és dekorációs eljárások ismerete alkalmazása. Nemcsak az ízlés változik folyamatosan, hanem maga az ember is, így nekünk nemcsak a bútorkészítéshez kötődő technikákban, hanem a kortárs bútor trendekben is otthon kell lennünk, ahhoz, hogy valóban a legminőségibb bútorok kerüljenek ki a kezünk alól.


7.  Garanciák. Egy minőségi, jól alapanyagokból, gondosan kidolgozott terméktől épp ezért elvárjuk a garanciákat. Mi pontosan ezért adunk 3 év garanciát minden általunk készített bútorra.

3 év garancia a bútorainkra

A megbízható minőség

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Keresés a blogban

Kövess minket

Otthon dekorációs tanácsok, ötletek - Feliratkozás

* Kitöltendő mező

Népszerű Bejegyzések

Feliratkozom az aktuális Bútor belsőépítészeti Hírekre

* Kitöltendő mező
A blogban szereplő cikkeket felhasználni csak a blogra való hivatkozással lehetséges. Üzemeltető: Blogger.