Gondolkodjon akár luxus bútorban!


Luxus bútorokat igazán különleges helyeken találhatunk. A luxus fényűzést, pompát jelent, ezért elsősorban régi főúri rezidenciák bútorai, vagy a hasonló kivitelezésben készített bútorokhoz köthető a luxusbútor kifejezés. A főúri lakhelyek nagyon nagy mennyiségben tartalmaznak kiváló minőségű faberakásokat, fából készült belsőépítészeti elemeket, valamint aranyozott, különleges dekorral ellátott bútorokat.

aranyozott luxus bútor


Ezeken a bútorokon a fényűzés a csillogó felületekben, a fényesre csiszolt és ily módon takarított gombokban, a veretes kárpitokban is megjelenik.  Egy-egy ilyen sok és nagyon ritka fatípust tartalmazó tér megújítása, vagy itt a régi faanyagok lecserélése oly módon, hogy továbbra is tükrözzék az adott hely szellemét sok szakértelmet igényel. A luxus bútorokat újraalkotni sem könnyű, legyen szó akár csak egy lépcsőről is, mint egy belsőépítészeti faelemről. Egy luxusbútor kidolgozásában minden pici elemnél van, valami csavar, valami különleges megoldás, hisz ezeknek a luxusbútoroknak a készítőit ugyanolyan művészeknek tartották, mint a zeneszerzőket, vagy festőket.

A luxusbútorok, olyan módon rajzolódnak bele a térbe, hogy mindenki érezhesse a pompa nem csupán fényűzést jelent, hanem nagyobb hatást. Az ilyen bútorokat használó emberek, ugyanis sokkal nagyobb ember tömegekre tudtak hatni a tetteikkel, sokszor országok, nemzetek sorsáról döntve. A luxus így számukra a kiemelkedő gondolatokat jelentette. Ilyen környezet nélkül, amely tekintélyt sugallt már a bútorokkal is, nem tudtak volna olyan korszakalkotó gondolatokat szülni, mint azt tették.

A luxusbútorok készítése, vagy meglévő luxus terek felújítása így ma is komoly művészi feladatot jelent egy belsőépítészeti stúdiónak, amit mi mindig örömmel vállalunk.

luxus bútorok

A megbízható minőség

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Keresés a blogban

Kövess minket

Otthon dekorációs tanácsok, ötletek - Feliratkozás

* Kitöltendő mező

Népszerű Bejegyzések

Feliratkozom az aktuális Bútor belsőépítészeti Hírekre

* Kitöltendő mező
A blogban szereplő cikkeket felhasználni csak a blogra való hivatkozással lehetséges. Üzemeltető: Blogger.