Legyen exkluzív, személyre szabott bútora!Az exkluzív bútor jelentésében is az előkelő, elegáns, választékos elemek dominálnak. Ma már egy-egy jól megtervezett bútor egyediből, nagyon könnyen exkluzívvá varázsolható. Ebben kizárólag a megrendelők döntése dominál. Hiszen egy-egy bútor tervezésénél, mint ahogy egy-egy épület tervezésénél is különböző minőségű és típusú alapanyagokat tudunk a kivitelezésbe beletervezni. Akár kivitelezésben, akár anyagvastagságban, a kiegészítők kidolgozottságában, az azokhoz felhasznált anyagok kiválasztásával, azonnal exkluzív bútor lesz egy-egy általunk készített darabból.

exluzív bútor készítésAz exkluzív bútorok megjelenésük és kidolgozottságuk minden pontján magukban hordozzák azokat a jegyeket, amitől láthatóvá válik, hogy ez valóban nagyon magas minőséget és egyedi különleges megoldásokat jelent. Az exkluzív bútor már nemcsak szép és praktikus eleme lesz otthonunknak, hanem nagyon komoly és fontos díszítő szerepet tölt be benne. Egy exkluzív bútor már nem kifejezetten csak harmonizál a környezetével, ugyanazokat a stílus elemeket megjelenítve, hanem önmaga kölcsönöz karaktert annak a helynek, amiben megtalálható.

Örömmel készítünk el minden exluzív bútort tudva, hogy annak egyedisége és különlegessége magán viseli a mi névjegyünket is. S minden általunk készített bútorhoz hasonlóan természetesen az exluzív bútorainkra is 3 év garanciát vállalunk.

A megbízható minőség

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Keresés a blogban

Kövess minket

Otthon dekorációs tanácsok, ötletek - Feliratkozás

* Kitöltendő mező

Népszerű Bejegyzések

Feliratkozom az aktuális Bútor belsőépítészeti Hírekre

* Kitöltendő mező
A blogban szereplő cikkeket felhasználni csak a blogra való hivatkozással lehetséges. Üzemeltető: Blogger.